/media/4832/stoette-til-vaekstlaget.jpg

Støtte til
vækstlaget

Morgendagens stjerner

Siden begyndelsen har Smukfest støttet det musikalske vækstlag året rundt. Også under festivalen.

Live Camp

Råder over festivalens mindste scene og danner ramme om tre dages opvarmningsfestival på campingområdet KærligHeden. Her afvikles nærmest en festival i festivalen, hvor vinderen af prisen ”Live Camps udvalgte” får æren af at åbne Bøgescenerne på Smukfest om onsdagen.

KarriereKanonen

I et samarbejde mellem Smukfest, Bandakademiet og DR tilbyder KarriereKanonen Danmarks stærkeste talent­udvikling. Det handler om musikalsk nysgerrighed og interesse for den danske musiks fremtid. Det er et musikalsk udviklingsprojekt, der foregår i løbet af året, hvorefter finalen løber af stablen på Smukfests Live Camp scene. Siden 2012 har Smukfest lagt både scene og publikum til finalen.

Tak Rock

De optrædende på Live Camp har muligheden for at vinde Tak Rock Prisen. Det er en talentpris, som uddeles til det band eller den solist, dommerpanelet har set mest potentiale i.

Dynaudio Live Studio

Et splinternyt live lydstudio kom til KærligHeden i 2018. Lydstudiet giver de unge, talentfulde upcoming musike­re en mulighed for at indspille deres musik i et lydstudie med alt hvad dertil hører. Samtidig kan gæsterne over­være processen fra stat til slut, når musikken indspilles i studiet. Projektet vandt i kategorien ”Kunst og Kultur” ved SPOT:ON Activation Award 2018.

SheCanPlay

SheCanPlay er et community, hvor unge kvinder i alderen 14 til 22 år kan udvikle deres musikalske talent og søge råd. En gang årligt organiseres en camp for medlemmerne, hvor de får inspiration og undervisning af nogle af musikbranchens dygtigste professionelle udøvere og producere. Smukfest støtter SheCanPLay ved at stille Walthers Hvile og Smukbussen til rådighed for campen.

Se kontaktoplysninger