/media/4828/walthers-musikcafé.jpg

Walthers Musikcafé

Walthers Musikcafe er en idé, som faktisk er ligeså gammel som festivalen selv. En idé om at skabe et spillested, som alle dage kan være en hyldest til anti-dagligdagen, hvor vækstlaget får en platform at bolte sig på, og hvor Walther kan møde folket hele året og ikke kun den ene uge i august.

Tryghed og læring

Det er et trygt og kreativt miljø for de unge Skanderborgensere at færdes i. Det er stedet, hvor nye og ukendte musikalske talenter prøver kræfter med livet som musiker. Ligeledes er stedet et springbræt for andre unge, der har interesse i at lære om de mange arbejdsområder, som findes inden for musik- og eventbranchen. Såsom booker, afvikler og PR-ansvarlig. Flere af de tidligere frivillige har efterfølgende fået job i branchen.

Frivillighed og lokalsamfundet

En hjørnesten i driften af caféen er netop alle de primært unge frivillige, som lægger tid og kræfter i at skabe events, booke musik, få teknisk erfaring eller på anden vis er en del af det knap 40 mand store hold bag driften.
Walthers Musikcafé er også med til at samle lokalsamfundet og skabe et forum for det lokale netværk. Spillestedet har bl.a. indgået partnerskaber med Skanderborg Musikklub, Blue on Black, Skanderborg Jazzklub, Skanderborg Kulturskole, Skanderborg Musikskole, Skanderborg Gymnasium, Skanderborg Center for uddannelse, Organisationen af Rytmiske Amatørmusikere og Visit Skanderborg.

Årets skulderklap: En pris uddelt af GAFFA i 2012

“Årets Skulderklap uddeles til en aktør inden for musiklivet, der har gjort en ekstraordinær indsats for musikken i det forgangne år, og den går til det nystartede spillested Walthers Musikcafé i Skanderborg.”

Se kontaktoplysninger