/media/4891/foreningen.jpg

Skanderborg Festivalklub

Skanderborg Festival Klub er lige så gammel som festivalen selv. Den blev stiftet i 1980 af de fem unge mænd, der tog initiativ til at lave festival i bøgeskoven og uden hvem, den næppe havde eksisteret i dag.

Fra første færd var ambitionen, at det skulle være et non-profit foretagende – og hvis der kom et overskud, skulle det bruges til gavn for kulturen i Skanderborg. Det afspejler sig i de allerførste formålsparagraffer – der også danner udgangspunkt for klubbens virke den dag i dag.

Der er i dag omkring 15.000 medlemmer af Skanderborg Festival Klub, hvoraf de omkring 14.000 er aktive medhjælpere. Man skal nemlig være medlem af festivalklubben og betale kontingentet på 150 kr. årligt for at kunne være medhjælper, og efterfølgende har man så også stemmeret og er valgbar til bestyrelsen.

Læs mere om bestyrelsen, foreningens vedtægter og generalforsamlingen her:

Se kontaktoplysninger