/media/4945/festivalkontoret.jpg

Festivalkontoret

Skanderborg Festivalklub som arbejdsplads

Der er i dag omkring 35 fastansatte i Skanderborg Festival Klub. Fysisk ligger kontorerne placeret på Birkevej 20 og 23 i bygningerne "FØLA" og "Waltherhalla". FØLA er den ældste og står for "Festival Økonomi Lager Administration", mens Waltherhalla er en hal med arbejdspladser, der stod klar til indvielse i 2018.

Jævnført festivalklubbens formålsparagraffer er det en vigtig del af Skanderborg Festivalklub at være en inkluderende virksomhed med plads til forskellighed blandt medarbejdere og frivillige. Det betyder, kort sagt, at vi er blevet en dejlig broget flok med alverdens baggrunde, samt en masse flexjobs, samt lære- og praktikpladser.

Skanderborg Kommune har i øvrigt et virksomhedscenter på FØLA, med samtidig virksomhedspraktik på værksted og kontor, for tre personer med særlige behov for opmærksomhed. Disse pladser administreres af Skanderborg Kompetencecenter.

Hvis du gerne vil i kontakt med festivalkontoret så skriv enten til info@smukfest.dk - eller ring på hovednummeret 8793 4444 indenfor åbningstiden, der normalt er 10-15 fra mandag-torsdag og 10-14 om fredagen.

Se kontaktoplysninger