/media/4825/event-safety.jpg

Smukfests og Muskelsvindsfondens sikkerhedsorganisation

I efteråret 2015 besluttede Smukfest og Muskelsvindfonden at indgå et tættere samarbejde med det formål at udbygge og udvikle tryghed og sikkerhed ved koncerter og festivaller. Resultatet blev Event Safety; en fusion af de to organisationers sikkerhedsafdelinger.

Event Safety repræsenterer mere end 20 års erfaring med tryghed, kvalitet og koncertsikkerhed på flere af Danmarks største koncerter og musikfestivaller. Organisationen er fysisk placeret på Birkevej 20 i Skanderborg og deler lokaler med de ansatte hos Skanderborg Festivalklub.

For Event Safety er frivillighed det vigtigste omdrejningspunkt, ligesom det er det hos Smukfest og Muskelsvindsfonden. De mange års erfaring viser, at værdien af det frivillige engagement ikke kan købes for penge.

Event Safety har ca. 300 engagerede frivillige medarbejdere, der alle sætter en ære i at levere høj kvalitet og professionelle løsninger – til gavn for gæsterne på arrangementer i hele landet, og til gavn for de almennyttige og patientrettede aktiviteter, som både Smukfest og Muskelsvindsfonden har til formål at levere.

Hos Event Safety er de frivillige uddannet til at varetage forskellige opgaver og indgår som securitypersonale, eventvagter, crowd safety, førstehjælpsassistenter, -behandlere og læger.

Se kontaktoplysninger