/media/7853/header_soebadet.png

Søbadet er gjort forårsklar

Et nyt samarbejde mellem Smukfest og Skanderborg Kommune har en fælles ambition om at gøre bøgeskoven endnu mere attraktiv – hele året rundt.

Af: Nadja Kaaberbøl Olsen
3. maj 2021

Selvom det ikke er sommer helt endnu, pusler det alligevel lidt i skoven. Smukfest og Skanderborg Kommune har nemlig indgået et nyt partnerskab om at styrke Dyrehaven, så den står skarpere både under festivalen og resten af året. Dette sker i samarbejde med lokale borgere og foreninger i Skanderborg, som i fælles flok skal give skoven et løft. Første skridt er Søbadet, som nu har fået sig en make-over.

Sidst i april mødtes frivillige skanderborgensere med kommunen og festivalfolk til nogle produktive timer med malerpensler og godt humør. Produktionschef hos Smukfest, Stig Andersen, ledte og fordelte arbejdet blandt de fremmødte:Det var dejligt, at de fremmødte var klar på at give den en skalle og være fælles om et projekt i skoven, der går på tværs af både festival, kommune og frivillige fra byen.”

Der skulle ikke mere end et par timer og en fantastisk fælles indsats til, før Søbadet havde forvandlet sig fra gult til rødt, og nu er mere end klar til nye eventyr.

Flere planer på tegnebrættet

Foruden indsatsen ved Søbadet arbejder partnerskabet på muligheden for, at en af festivalens installationer kan blive stående året rundt. Når den ikke skal fungere som festivalbar i august, kan den resten af året bruges som madpakkehus for skovens brugere og udflugtsmål for byens foreninger og institutioner.

Se kontaktoplysninger