/media/7700/stemning_jannis-flindt-eleftheriou_sollys-i-skoven.jpg
Foto: Helene Roest

Nyt om Smuk21 og Corona

Her er en status på arbejdet med Smukfest 2021 set med Corona-briller, som vi gerne vil dele med dig.

Af: Randi Rehmeier
13. oktober 2020

Walthers festivalfabrik har været fåmælt i en periode, men bag kulisserne har vi haft travlt og har det fortsat. Vi gør nemlig alt, hvad vi kan for, at vi kan afholde en Smukfest næste sommer. Den bliver anderledes end sædvanligt, men to ting ligger helt fast:
Vi skal være sammen, og vi skal høre fed musik!

Og hvordan skal det så på nogen måde kunne lade sig gøre? For det første er Walther ikke alene! Vi står sammen i festivalbranchen og arbejder på fælles løsninger, hvor vi kan afholde store og gode arrangementer, selvom Corona findes i vores samfund næste sommer.

"Det er muligt, at en samlet dansk festivalsæson kan afholdes, hvis festivaler og myndigheder i fællesskab laver en løsning, hvor vi med de rette tiltag minimerer smitterisikoen. Ét af elementerne er en test-boble om arrangementet. Der kan med den rette planlægning og de rigtige teknologier skabes en zone, hvor risikoen for smittespredning nedbringes så meget, at arrangementer kan afholdes på en måde, der tilnærmelsesvis er, som vi kender det," forklarer talsmand Søren Eskildsen.

Find svar på nogle af de mest presserende spørgsmål her.

Er du frivillig medhjælper på festivalen, kan du vise Walther og foreningen din støtte ved at betale kontingent for dit medlemskab af Skanderborg Festivalklub. Vi har netop åbnet for sæson 2021 i Memba.

Er du gæst på Smukfest, kan du vise festivalen din støtte ved, som størstedelen allerede har gjort, at holde fast i din billet, og derudover fortsat købe endagsarmbånd og boformer på Smukshop.dk.

Se kontaktoplysninger