/media/5972/header_barebryster.png
Foto: Anders Boll

Kom med til Smukfest 1980, når vi genopfører den første festival

Den 6. juli genopføres Smukfest anno 1980, og du kan komme med til forestillingen enten som betalende gæst eller statist.

19. juni 2019

Smukfest fylder 40 år i 2019 og genopfører i den anledning den allerførste Smukfest, som den var i 1980. Det bliver i en hidtil uset totalteater-dokumentar-koncert-konstellation – live fra Bøgescenen, hvor det hele startede.

50 skuespillere og musikere fra Oure Højskole har arbejdet med projektet i et halvt år og knokler benhårdt på at lave en helt unik forestilling. Vi har også fundet frem til en række af de originale musikere, der spillede dengang i 80, og sammen med nogle af de mennesker, der startede festivalen, vil de dele deres erindringer undervejs i forestillingen. Alt sammen for at genskabe festivalklubbens allerførste festival, så vi her i jubilæumsåret får en chance for at genopleve dét, der hen ad vejen voksede sig til Danmarks andenstørste festival.

Billetterne til forestillingen kan købes for 250 kr. stykket, og er du aktivt medlem af Skanderborg Festivalklub, kan du købe din billet til halv pris ved at indtaste din medlemsnummer. Du har også mulighed for at komme med kvit og frit som statist – det koster kun en god portion gåpåmod og en udklædning.

Køb billet

Vi sender dig direkte videre til billetsiden, hvis du trykker her.

Kom gratis med som statist

Vi søger omkring 300 statister til forestillingen, som skal agere publikum anno 1980. Det betyder, at man skal komme udklædt i sin bedste 80'er mundering, være klar på at klappe og pifte af de optrædende og være i alderen 16-45 år. Det var publikummet til den første festival nemlig, og det skal jo gerne afspejles så virkelig som muligt. Du får naturligvis en gratis billet til genopførslen og endda på en af de bedste pladser. Derudover får du mulighed for at invitere en ledsager med, du får mad og drikke på dagen og adgang til efterfesten!

Læs meget mere og tilmeld dig som statist lige her. 

Tid og sted

Forestillingen finder sted i den helt store jubilæumsweekend lørdag den 6. juli 2019 på Bøgescenerne i Dyrehaven, Skanderborg.
Dørene åbner kl. 15.00, forestillingen starter kl. 16.00 og Dyrehaven lukker ca. kl. 20.00

Der er barer og madboder i området omkring Bøgescenen, så du hverken kommer til at mangle vådt eller tørt, før eller under forestillingen.

Se kontaktoplysninger