/media/7994/klubhuset_anders_boll.png
Foto: Anders Boll

Klubhuset: Nye rammer for festen, som vi kender den

Klubhuset er in the making, og i weekenden var omkring 60 frivillige samlet til Byg og Hyg i skoven.

Af: Brian Mogensen (Frivillig formand, Skriverne)
6. juli 2021

Allerede inden vi landede på Teknikpladsen, var stemningen i Bøgeskoven velkendt, og pulsen begyndte at stige. For selvom der ikke bliver Smukfest under normale forhold, så kan du fra på torsdag komme ned og mødes med andre frivillige og nyde en øl i utroligt godt selskab.

For værktøjerne blev taget i brug i weekenden, hvor en flok frivillige fra mange forskellige hold havde sat sig for at skabe nogle fremragende rammer om en fest, som vi ikke har set den før.

”Alt går som det skal. Vi skal nok nå i mål. Det gør vi jo altid, så det gør vi også igen,” forklarer Janne Molver, der for en stund har rykket fra sin post som formand i VoV (Værktøj og Vogne) til at være ansvarlig for opstillingen af Klubhuset.

Det er ikke helt normal opstilling, for Janne har give lidt friere rammer, end der normalt arbejdes under i skoven i juli måned.

”Det her skal jo laves til vores fælles, så det er supervigtigt, at medhjælperne er her, og at de bidrager. Så de har også fået ret frie hænder her i dag. Mal, som I synes det skal være, stil tingene, hvor I synes det skal være. Det skal være deres sted, hvor de kan hygge sig.”

Skønt at være tilbage

Og byggerne i skoven nyder også at være tilbage.

”Man kan mærke, at de savner at være skoven. De synes, det er hyggeligt at være her, og vi synes, det er hyggeligt, at de er her. Folk hygger og dimser, og der er skovstemning.”

Janne håber, at Klubhuset bliver godt besøgt hen over sommeren. For der er aftener, hvor stedet er åbent for alle, mens holdaftenerne fredag og lørdag, er forbeholdt Smukfests egne frivillige.

”Folk, der kommer herud, kan forvente en masse hygge og fællesskab og aktiviteter. Og for de frivillige der kommer til holdaftenerne, kan de forvente en masse forskellige aktiviteter og arrangementer. Der kommer til at være DJs og Skraldebaren har lagt billet ind på at levere noget musik i Slutspurten.”

Janne håber, at folk vil tage turen ud til klubhuset, for de arbejder hårdt på at skabe et sted, hvor der kan være den velkendte feststemning for Walthers frivillige.

”Det bliver den stemning, vi kender fra Vores Bar og Loftet og vores bagområder. Det er det, vi har sigtet efter. Fest i Bøgeskoven.”

Se kontaktoplysninger