/media/7836/ofelia-plads.png

En del af EM på hjemmebane

Smuk Event har den fornemme opgave som operatør af fanzonen på Ofelia Plads, når Europamesterskaberne i fodbold afvikles i blandt andet København.

Af: Nadja Kaaberbøl Olsen
16. april 2021

Smukfest er blot en af mange aktiviteter, som Skanderborg Festivalklub står bag. Vores 40-års erfaring med fest i skoven bruges nemlig til meget andet – eksempelvis i Walthers helt eget eventbureau, Smuk Event.

Smuk Event planlægger og afvikler i løbet af et (almindeligt, pandemifrit) år alverdens større arrangementer, firmafester og meget mere med nogle af festivalklubbens bedste kræfter. Og efter et noget stille år venter nu et historisk højdepunkt for eventbutikken lige om hjørnet. 

Stemningsfuld fanzone

Til sommer er København en af de i alt 12 værtsbyer for EURO 2020, og i alle værtsbyerne etableres der en fanzone, hvor folk kan være fælles om fodboldfesten. Og dét område er Smuk Event ansvarlig for, når EM sparkes i gang i Danmark.

Fanzonen er designet og udviklet af Smuk Event og inddeles i tre zoner – Park Life, Street Life og Beach Life. Tre zoner som afspejler noget af alt det bedste København har at byde på. Områderne bliver et sammensurium af sportslige aktiviteter, underholdning for både børn og voksne, livekoncerter, DJ’s, mad og drikke – det hele krydret med den gode stemning fra de københavnske parker, gader og strande. Og så kan man naturligvis også sætte sig til rette foran storskærmen og følge med i samtlige EM-kampe.

Unik restaurantoplevelse for kollegaerne

Midt i den livlige fanzone popper en VIP restaurant op. Her er der plads til, at kollegaflokken kan booke plads, få sig en skøn tre-retters menu og efterfølgende overvære fodboldkampene på restaurantens tagterrasse. En ganske enestående mulighed for at mærke EM-stemningen – selv hvis man ikke var en af de heldige, som fik fingrene i billetter til live-oplevelsen i Parken.

Lyder det som noget for din arbejdsplads? Læs meget mere om oplevelsen her, hvor du også kan booke en plads i restauranten.

Bygget af frivillige kræfter

Smuk Event er godt flankeret af dedikerede frivillige hænder – præcis som vi kender det fra skoven. Den frivillige flok løfter en kæmpe opgave med at forberede og bygge de mange boder og barer, som skal bruges i fanzonen. Et arbejde, der har stået på i mange mange måneder, så man kan godt forvente et yderst smukt set-up, når man besøger Ofelia Plads til sommer.

Arbejdet med fanzonen har faktisk stået på siden 2019, hvor Smuk Event vandt udbuddet på opgaven. Aflysningen i 2020 har givet ekstra god tid til planlægningen, og det er derfor også toptunede folk, som vil tage imod gæsterne på Ofelia Plads i juni:

”Et ekstra år med planlægning gør kun vores iver for at afvikle den bedste mulige fanzone endnu større. Efter så mange timers udvikling, koordinering og planlægning med DBU og UEFA, er vi som køer på græs, så snart vi sætter den første teltpæl i jorden på Ofelia Plads”, siger projektleder Tina Mølgaard.

Foto: Anders Boll

Se kontaktoplysninger