/media/7859/generalforsamling2021-header.png
Foto: Anders Boll

Den gode stemning fandt vej til Generalforsamling

Det lykkedes endelig at finde en dag, hvor det var tilladt at samle folk til generalforsamling i Skanderborg Festivalklub rent fysisk på Fælleden. Søndag mødte mange engagerede frivillige op til det første store møde i Smukfest-regi i mere end et år.

Af: Brian Mogensen (Frivillig formand, Skriverne)
12. maj 2021

Og selvom situationen var meget præget af Coronarestriktionernes indflydelse – og efterfølgende aflysning af endnu en festival – var det svært ikke at mærke den ånd, der har gjort frivilligheden og kærligheden til det foreningsarbejde, der har skabt en af landets mest berømte og afholdte festivaler.

For jo jo. Det var med Coronapas i indgangen, og mundbind når man skulle gå rundt. Men det var også med Walther og billeder fra sidste års hjemmefester og med alle de ligesindede frivillige, der også var mødt frem.

Frank fremlagede formandens beretning og Trine klarede regnskaberne, der jo var præget af de helt særlige omstændigheder, der har dikteret tingenes tilstand det sidste år. Men beskeden var tydelig: Selvfølgelig er der både lyst og økonomi til at afholde festival i 2022.

I løbet af de tre timer fik vi snakket om seriøse ting som hjælpepakker og kompensationsordninger. Vi fik livesang af Marianne Lewandowski og Kristian Fogh, der opførte en smuk version af Albertes ”Lyse Nætter”.

Vi fik genvalgt Anne Holme, Flemming Dybbøl og Mads Laumann, og vi fik Henrik Høj og Jakob Holm med som suppleanter. 

Vi fik endnu en gang sagt farvel til vores allesammens Poul Martin. Ikke med et minuts stilhed, men et minuts klapsalver, der var meget mere i hans ånd.

Der var naturligvis også både Cocio og kage.

Selvom der ikke var flis på gulvet i Fælleden, og der ikke var meget musik at tale om, så stak den der følelse af at være en del af noget større hovedet frem. 

Forude venter endnu et hårdt år, uden festival som vi kender det, men selvom vi ikke ved, hvad der kommer til at ske i stedet, så ved vi en ting:

Når foråret igen byder på varme og lyse dage, er der pludselig ikke lang tid til, at vi igen skal have fest, flis og fadøl. 

Se kontaktoplysninger