/media/6352/championsleague_orm8.jpg

Campingvagternes Champions League

Reglerne er simple: Holdet skal bestå af fem til ti personer, alle skal være en del af Smukfests campingvagthold og altid have en Royal øl i hånden.

6. august 2019

For femte år i træk blev der afholdt Kærlighedsbold på Smukfest. Bedste og mest kreative udklædninger, scoringer, uddeling af kærlighed, at bunde øl og kysse røv på dommerne udløser alt sammen point.

For campingvagtholdet starter vagterne allerede fredag morgen d. 2. august, så Kærlighedsbold skal være et sjovt og spændende indslag i den efterfølgende uge. Man håber også, at arrangementet vil bidrage yderligere til sammenholdet på tværs af campingområderne, siger Lasse Boesen, der er formand for mark 2.

Voksende opbakning
Bag selve turneringen står Freya Vamberg Delfs, der er mark 2’s subformand og socialminister. Hun deltager også selv i konkurrencen og har vundet flere gange, men kampen er blevet hårdere de seneste år, da flere hold har deltaget.

”Men det er bare dejligt, at der er kommet så stor en opbakning til det,” siger hun.

Det er særligt det frivillige aspekt, der gør, at Freya Vamberg Delfs lægger så mange kræfter i arrangementet. De frivillige løfter nemlig en stor opgave, derfor er det vigtigt, at de også selv har det sjovt, forklarer hun.

”Det vigtigste for mig er, at vi får en god fest sammen og kører den kærlige stil. Man får selvfølgelig point for mål, men også point for kærlighed. Det er jo forskelligt, hvordan man viser det, men det vigtigste er, at det bliver en kærlig turnering,” siger Freya Vamberg Delfs.

Turneringen blev afholdt på SandHeden tirsdag d. 6. august kl. 15 på KærligHeden, mark 2.

Se kontaktoplysninger