/media/5880/header_samarbejde_anders.png
Foto: Anders Boll

Bliv en del af en kæmpe kunstinstallation

Vores 40 års jubilæum kaster en del projekter af sig, og nu har vi også kastet os over en kunstbegivenhed, som skal afvikles på 24 timer under festivalen. Men vi har brug for hjælp for at lykkedes med projektet.

21. maj 2019

Det kan være, du allerede har hørt om kunstværket Standard Time Berlin? Et værk, hvor døgnets 24 timer bygges i træ, filmes og ender som screensaver på din computer. Vi har købt rettighederne til Standard Time med planen om at opføre vores egen version under festivalen fra torsdag kl. 12.00 til fredag kl. 12.00.

I al sin enkelhed går det ud på at bygge et døgn i "digitale" tal i træ. Altså samtlige minutter i døgnets 24 timer. Det kommer til at blive cirka 4 meter højt, 12 meter langt og skal bygges med Bøgescenerne som baggrund. Kunstværket filmes under hele tilblivelsen og udgives efterfølgende som screensaver. 

Vi skal bruge omkring 40-50 frivillige, der har lyst til at være en del af projektet. Man skal være med i omkring 6 timer ad gangen i grupper af 12 personer. Det kommer til at foregå fra torsdag den 8/8 kl. 12.00 til fredag den 9/8 kl. 12.00. Alle frivillige bliver en del af værket. Det vil sige, I kommer til at være med i billedet og får en unik mulighed for at blive foreviget som pauseskærm.

Du har altså mulighed for at samle et hold blandt dine venner og kollegaer i foreningen og tilmelde jer som hold. Du kan også melde dig alene eller sammen med en ven, så sætter vi dig på et hold. Men man skal altså være aktiv medhjælper i forvejen, da projektet ikke giver armbånd til Smukfest.

Hvad kræver det?

Man skal være ædru, have hænderne ordentlig skruet på, kunne tage imod instrukser fra vores byggeledere, og aflevere til tiden. Til gengæld bliver man en del af en uforglemmelig oplevelse med masser af mulighed for god fis og personligt udtryk, der bliver foreviget foran ’den gamle Bøgescene’, der jo ombygges til næste år, ved denne års 40 års jubilæumsfest og til stor glæde for hele festivalklubben.

Skal du/I være med, så skriv til: mariahenriksenn@gmail.com med overskriften STANDARD TIME, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Her kan du se en lille bid af, hvordan det så ud i Berlin, da Standard Time blev opført.

Se kontaktoplysninger