/media/6411/ambassaden-mikkel-madsen.jpg

Ambassaden – En levende fortælling om foreningens 40 år

Er du ligesom mange andre nysgerrig efter at se, høre og endda gennem Virtuel Reality opleve, hvordan Skanderborg Festival udviklede sig til at blive til den Smukfest, vi i disse dage fejrer 40 års jubilæum for?

9. august 2019

Så skal du slå et smut forbi Ambassaden, som du nemt genkender, for den forestiller Bøgescenerne i en miniatureudgave og er igen i år at finde ved talk-scenen, Udsigten.

I år danner Ambassaden rammerne omkring frivillighed ved at rumme utroligt mange installationer, du kan gå på oplevelse i. Der er finurlige anekdoter fra festivalens historie som du både kan læse, se og høre dig til. Ellers kan du gøre et forsøg på at finde dig selv eller din frivillig-buddy på billedvæggen som er placeret inde på den ene af ’scenerne’ og dekoreret med små polaroidbilleder af frivillige.
Imellem scenerne er der i år i anledningen af jubilæet et lille udsnit fra museums karavanen, som har været rundt omkring i nærområdet i anledning af Smukfests 40 års jubilæet.

Er du lidt mere til koncertoplevelser og musik, så kan genopleve koncerten virtuel reality med Magtens Korridorer fra Bøgescenen sidste år – denne gang fra scenekanten sammen med forsanger Johan Olsen. Hvis du efter koncerten gerne vil med backstage, så har Ambassaden sin egen udgave – hvis altså du lykkedes med at slippe igennem det Escape Room, der i år leder vejen dertil.

Ambassaden danner de brede rammer om hele Smukfest, og du kan derfor også blive opdateret på de Smukfonden, foreningen bag Smukfest og visionerne bagom. Ambassaden gør det med andre ord muligt for alle at komme helt tæt på vores alles Smukfest. Så tag din ven under armen og sving forbi Ambassaden for at få et indblik i, hvad I hvert år er med til at skabe, gæster som frivillige!

Se kontaktoplysninger