/media/8295/fotoboll-07082021-0281.png


Walthers Skovfest

Foto: Anders Boll

Lørdag den 4. september er det endelig blevet tid til den medhjælperfest, vi har ventet på i halvandet år! Glæd dig til Walthers Skovfest 🌳

Her har vi samlet en række praktiske informationer omkring medhjælperfesten, så du kan ankomme tip-top forberedt:

Hvad enten du kommer med shuttlebus eller bil, står vi klar til at guide dig gennem Sherwood og hen til indgangen til Walthers Skovfest. Dørene åbner kl. 17.00.

Husk at medbringe:

 • Din billet (kan fint scannes fra telefon)

Regeringen har besluttet, at kravet om coronapas ophæves for alle større idræts- og kulturarrangementer allerede fra d. 1. september, og det er derfor ikke længere et adgangkrav til festen. Vi anbefaler dog stadig, at man sørger for at have et coronpas med sig, selv om det ikke skal tjekkes – så vi stadig kan passe bedst muligt på hinanden.

Det er ikke tilladt at medbringe egne drikke- og madvarer på pladsen. 

Foregår med betalingskort på hele pladsen.

Som noget ekstraordinært i et ekstraordinært år inviteres alle medlemmer af Skanderborg Festivalklub, der har betalt kontingent, med til medhjælperfest. Både dig der er på hold, på orlov og venteliste. Invitation er normalvis forbehold aktive medhjælpere på hold, men altså ikke i år.

Invitér to venner med
Derudover får du får også mulighed for at trække to ekstra billetter og invitere et par valgfrie ledsagere med. Pladsen i skoven er nemlig noget mere rummelig, end den vi plejer at have, og så ved vi, at der er mange derude, der savner en snert af bøgeskov og Smukfest – og det vil vi gerne være med til at give dem i denne særlige tid.

Hent dine gratis billetter her ved at indtaste dit medlemsnummer og putte i kurven.

Der er tre billetter pr. medhjælper.

Der vil være garderobe ved indgangen, så du kan smide dit ekstra tøj. For det er nok en god idé at have den slags med – vi skal jo være i skoven all night long.

Der er selvfølgelig rig mulighed for både at spise og drikke på pladsen, og priserne er medhjælpervenlige. Baren byder på et bredt sortiment i bedste Smukfest-stil med både kulørte drinks og fadøl, og der vil som sædvanlig være forskellige madboder.

Det er derfor heller ikke tilladt at medbringe egne sager.

Vi kan desværre ikke tilbyde overnatning på egne områder i år. 

Der vil i stedet være gratis shuttlebusser mellem Sherwood og Skanderborg Station, hvorfra du kan hoppe på et tog i den ene eller anden retning. Og fra kl. 23 kører der også busser fra skoven med Aarhus og Horsens.

Årets medhjælperfest går som regel hånd i hånd med et tema, der giver anledning til at klæde sig lidt ud. Og da planlægningen startede for to år siden, var det da også planen at give mulighed for at ankomme i det helt flotte outfit, når vi skulle en tur tilbage til 1920'erne.

Siden hen er festen flyttet i skoven og med fare for, at frynsekjoler og fjerboaer skulle hænge fast i træerne, besluttede vi at gemme det tema til en anden god gang med mere fast grund under fødderne.

I stedet mødes vi til... WALTHERS SKOVFEST 🌳 Trop op i dit bedste festivaloutfit, noget praktisk og varmt – vi skal være udendørs hele natten.

Kommer du kørende og skal have noget at sigte efter, så indtast "Dyrehaven13, 8660 Skanderborg" som din destination på GPS'en. Så havner du i Sherwood, og det er det helt rigtige sted at lande. Her er der nemlig gratis parkering, og du skal kun en smuttur over bakken for at finde festen. 

Teltet

 • 17:00: Janus Lauvring (DJ)
 • 19:30: Blues Brothers Souvenir Show
 • 21:30: Andreas Odbjerg
 • 23:15: Fyr & Flamme
 • 00:30: KATO
 • 03.00: Kom godt hjem!

Klubhuset

 • 17:00: Andreas Tegam (DJ)
 • 19:00: Keep The Change Big Band 
 • 20:00: Andreas Tegam (DJ)
 • 21:00: Keep The Change Big Band 
 • 22:00: Andreas Tegam (DJ)
 • 03:00: Tak for i aften

Der vil være shuttlebusser, så man kan passe sin brandert og stadig finde både frem og tilbage. Shuttlebusserne kører til og fra Skanderborg Station, og når turen går hjem, er det også muligt at hoppe på en bus direkte til Aarhus og Horsens.

Til festen
Fra kl. 16.00 og et par timer frem vil busserne køre i pendulfart mellem Skanderborg Station og Sherwood.

Hjem fra festen
Fra omkring kl. 22.00 starter de igen med at køre mod Skanderborg Station.
Fra omkring kl. 23.00 vil der så være busser mod Aarhus Banegård, Horsens Banegård og Skanderborg Station. De kører fra Sherwood til sidste mand er sikkert på vej hjem – den seneste cirka kl. 03.15.

Busserne kører ad landevej, henholdsvis Horsensvej og Skanderborgvej mod Aarhus, og vil gøre stop undervejs, hvis der er behov for det. Så skal du fx af i Hørning, spørger du bare chaufføren pænt, og så smider han gerne af på ruten, men afviger ikke.

Dørene åbner kl. 17.00, og kl. 03.00 lukker og slukker skovfesten for denne gang.

Kom gerne tidligt og få mest muligt ud af festen!

Se kontaktoplysninger