/media/5806/header_madogdrikke.png

Velbekomme

Mad og drikke

Som altid er der billig bar – og flere af dem. Der vil også være food trucks, som tilbyder lækkerier for enhver smag hele aftenen.

Du skal ikke være bekymret for at gå hverken sulten eller tørstig i seng efter medhjælperfesten. Der vil være forskellige madboder på pladsen udenfor Fælleden, hvor du kan nyde en bid mad og selvfølgelig barer, der sørger for lidt skylle efter med. 

80'er menu

I 2019 hylder vi 80'erne, og det gælder selvfølgelig hele vejen rundt – også på madfronten. Du kan derfor købe dig en pizza med ananas, den klassiske Hawaii, eller sætte tænderne i en flæskestegssandwich. Burgers med helt hvid sesambolle er også på menuen side om side med lørdagskyllingen. Derudover vil der også være lidt til den søde tand og et par andre koncepter. Prislejet for herlighederne ligger mellem 60-110 kr.

Du kan få stillet sulten hos madboderne helt fra kl. 17.00 til kl. 03.00.

Billig bar

Du kan roligt være stor i slaget og få givet alle dine medhjælpervenner de omgange i baren, du eventuelt måtte skylde. Forvent fadøl til 20 kr., drinks til 30 kr., vinflasker til 100 kr. og cava til 120 kr. Simpelthen!

Betaling

Du kan både bippe løs med dit Dankort/kreditkort eller tømme lommerne for kontanter.

Se kontaktoplysninger