/media/5305/billet_header.jpg

Billet

Som aktiv Smukfest-medhjælper er du automatisk inviteret til den årlige medhjælperfest: En gratis personalegode, kan man vel kalde det!

Medhjælperfesten foregår på Fælleden i Skanderborg lørdag den 11. maj 2019!

Din billet kan du hente fra den 17. april kl. 10. Tryk her, så sender vi dig videre til siden, hvor det foregår. Du skal bruge dit medlemsnummer for at kunne indløse din billet, så sørg for at have det parat. Det skal indtastes i feltet "Indløs Memba nummer", hvor der derefter dukker en ekstra linje op, hvor du kan vælge din gratis medhjælperbillet og lægge i kurven.

Når du ankommer til festen, skal din billet scannes. Om det er på papir eller skærm, betyder ikke så meget, men sørg for at have strøm på din telefon, for bippes det skal du.

Det er muligt at tjekke ind mellem kl. 16.00-23.00, men kom du bare fra start. Der er nemlig både madboder, barer, musik og skønne mennesker!

Husk, at din billet er personlig og ikke kan gives videre til andre. 

Medhjælperfesten er for alle aktive medhjælpere i Skanderborg Festivalklub. Det vil sige, de der har betalt kontingent og enten var tilknyttet et hold på Smukfest 2018 eller er i 2019.

Se kontaktoplysninger