/media/7874/plain.png

Overnatning

Grundet gældende Corona-restriktioner kan vi desværre ikke tilbyde camping på vores egne områder, men har bl.a. lavet en aftale med vandrerhjemmet, Danhostel Skanderborg.

Til dig, som festende medlem i Klubhuset

I kan kvit og frit slå eget medbragt telt op og overnatte efter festen 300 meter fra Klubhuset, hvor vi har lånt en græsplæne hos Vandrerhjemmet, Danhostel Skanderborg. Har du brug for en plads, så send en mail til janne@smukfest.dk.

Der er toiletvogn og mulighed for at tilkøbe lækker morgenmad hos Vandrerhjemmet (æg, bacon og den slags gode sager) til 85 kr. Der er også strøm på pladsen.

Følg skiltningen og lyskæderne for at finde frem til pladsen – og kom gerne og slå dit telt op, før festen i Klubhuset tager fart.

Der vil ikke være campingvagter eller andet bemanding på området, men vi satser på, at I har helt styr på at opføre jer ordentligt 😉 Husk at respektere de andre gæster på pladsen. Her sover man, så sørg for at få festet af i Klubhuset.

Andre overnatningsmuligheder

Her er desuden en række andre anbefalinger til andre dejlige overnatningsmuligheder i området til dig, der kommer for at feste i Klubhuset:

Og til dig, som er medhjælper på vagt?

Læs mere om dine muligheder her.

Se kontaktoplysninger