/media/5809/header_genopfoersel.png

Genopførsel af
Smukfest 1980

Tag en tur med tilbage til 1980, og oplev eller genoplev den første festival i Dyrehaven i Skanderborg.

Smukfest fylder 40 år i 2019 og genopfører i den anledning den allerførste Smukfest, som den var i 1980. Det bliver i en hidtil uset totalteater-dokumentar-koncert-konstellation – live fra Bøgescenen hvor det hele startede.

50 skuespillere og musikere fra Oure Højskole har arbejdet med projektet i et halvt år. Vi har fundet frem til en række af de originale musikere fra dengang som, sammen med nogle af de mennesker der startede festivalen, vil dele erindringer fra storskærmen. Og til at sætte trumf på, vil flere hundrede statister agere publikum anno 1980. Alt sammen for at genskabe festivalklubbens allerførste festival, så vi her i jubilæumsåret får en chance for at genopleve dét, der hen ad vejen voksede sig til Danmarks næststørste festival.

Til denne helt særlige begivenhed inviterer vi både byens borgere, festivalklubbens mange medhjælpere og alle andre, som har lyst til at besøge eller genbesøge festivalen, som den så ud i sin allerførste årgang.

Der er barer og madboder i området omkring Bøgescenen, så du hver-ken kommer til at mangle vådt eller tørt, før eller under forestillingen.

Tid og sted

Lørdag den 6. juli 2019. Dørene åbner kl. 15.00, forestillingen starter kl. 16.00 og Dyrehaven lukker ca. kl. 20.00

Bøgescenerne, Dyrehaven, Skanderborg.

Køb billet

Billetterne koster 250 kr. stykket, og der vil maksimalt være plads til 4000 mennesker i Dyrehaven i Skanderborg. Du kan få fingrene i billet via knappen lige herunder:

Kom gratis med som statist

Du kan også komme med til genopførslen uden at hive pengepungen frem. Vi søger nemlig omkring 300 statister til forestillingen, som skal agere publikum anno 1980. Det betyder, at man skal komme udklædt i sin bedste 80'er mundering, være klar på at klappe og pifte af de optrædende og være i alderen 16-45 år. Det var publikummet til den første festival nemlig, og det skal jo gerne afspejles så virkelig som muligt. Du får naturligvis en gratis billet til genopførslen og endda på en af de bedste pladser. Derudover får du mulighed for at invitere en ledsager med, du får mad og drikke på dagen og adgang til efterfesten!

Se kontaktoplysninger