/media/7102/35-allan-hoegholm-musik-2017_header.png

Fotokonkurrence

Fotoudstilling– og konkurrence

Jubilæet i 2019 bød også på et gensyn med flotte billeder og gode minder, da vi udstillede nogle af de bedste pressefotos gennem tiden, hvor der også var præmier på højkant til fotograferne bag billederne.

I Adelgade i Skanderborg har man hele sommeren kunne gå på opdagelse i en lille Smukfest-udstilling af de bedste pressefotos fra festivalen gennem tiden. Festivalens fotografer var blevet inviteret til at deltage i en jubilæumsfotokonkurrence og skulle selv sende de billeder ind, som de vurderede til at være deres bedste skud. Billederne blev så udstillet i byen, hvor byens borgere kunne nyde godt af dem, når de slentrede gennem gågaden.

Fotograferne kunne indsende billeder i tre kategorier: Musik, stemning og lejrliv. Man måtte sende ét enkelt billede ind pr. kategori, og billederne måtte være fra alle festivalårene og både sort/hvid og farve. 

Omkring 25 billeder blev i alt udvalgt, forstørret og udstillet på Adelgade og helt op til festivalindgangen ved Capri fra starten af juli til og med Smukfest 2019. Selvfølgelig med fotografens navn og årstal på billedet. 

Torsdag den 8. august under festivalen skulle fotokonkurrencen så afgøres på et pressemøde. En dommerkomité valgte i alt tre vindere i hver kategori. Førstepræmien i hver kategori var et gavekort til festivalens barer og boder på 5.000 kr. – og til nummer to og tre, var der en flaske Smukrom årgang 2019.

Vinderbillederne:

Se kontaktoplysninger