/media/4949/presserum.jpg

Presserum

Presserum

Her finder info om pressefotos og akkreditering, logopakke og fakta om Skanderborg Festivalklub og Smukfest.

Fotograferende, skrivende, tv-skabende, tænkende, hyggende, lyttende – pressefolk af snartsagt enhver art er at finde på Smukfest hvert år. Både under festivalen og resten af året gør vi os stor umage for at servicere pressen bedst muligt. Her finder du information og materiale vedrørende redaktionelt arbejde på og om Smukfest.

Som udgangspunkt vil vi gerne tillade non-kommerciel brug af festivalens video, fotos, tekst og grafik – når blot du spørger først. Redaktionel brug af festivalens fotos skal altid ske efter aftale og med angivelse af både festivalens og fotografens navn.

Det er IKKE tilladt at udnytte materialet til nogen form for kommerciel brug uden udtrykkelig tilladelse.

Copyright © 1998-2018

Skanderborg Festivalklub
Birkevej 20
DK-8660 Skanderborg
Tlf.: 87934444
info@smukfest.dk

Disse web-sites, web-dokumenter, grafik og programmering med dertil hørende indhold er beskyttet af copyright og de love, der anvendes til beskyttelse heraf.

Endvidere er billeder anvendt på domænet smukfest.dk samt officielle subsites er beskyttet af copyright, og må kun anvendes med skriftlig godkendelse fra Skanderborg Festivalklub. Hvis man ønsker at anvende noget af billedmaterialet, kan man henvende sig til festivalklubben, der ved hvem fotografen er, og dermed kan afregne betalingen med dem.

Du er hermed orienteret om, at al anvendelse af information og brug af hele eller dele af smukfest.dk er forbudt uden forudgående tilladelse fra festivalklubben.

Med festlig hilsen,
Skanderborg Festivalklub

Se kontaktoplysninger