/media/7673/generalforsamling2019-poul-martin.png

Kære du, der kendte Poul Martin

Søndag d. 13. september ønsker vi at mindes vores mangeårige ven og kollega Poul Martin Bonde, og vi vil rigtig gerne se dig og dele hyggelige timer i Poul Martins ånd.

Festivalklubben har forberedt et program med taler og underholdning, selvfølgelig båret stærkt igennem af professionel konferencier. Vi byder også på mad og vin. Har du selv noget på hjerte om Poul Martin, så del gavmildt ud af anekdoter og minder ved dit bord, når der er rum til snak.

Arrangementet finder sted søndag d. 13. september kl. 15-17 på Capri, Dyrehaven 1 i Skanderborg.
Invitationen er personlig, og tilmelding er nødvendig, da Corona sætter begrænsning på antallet af deltagere. Tilmeld dig venligst via linket her, svarfrist fredag kl. 20.

Varm opfordring til, at du også benytter dig af den digitale mindebog her. Indlæg sendes direkte videre til Poul Martins familie.

Det er Poul Martins eget ønske, at der sendes bidrag til Smukfonden i stedet for blomster. Kontonummeret er 9762-11375170, Mrk.: "Poul Martin”.

Kun gode hilsner,
Walther og resten af Skanderborg Festivalklub